Product was successfully added to your shopping cart.

Persondatapolitik


1. GENERELT
Vores Persondatapolitik beskriver hvorledes Froelundwebshop.dk behandler/Indsamler dine personoplysninger. De personoplysninger som du afgiver til os eller som vi indsamler på Frølund.dk hjemmeside. Froelundwebshop.dk er data ansvarlig for dine oplysninger. Vi kan dog ikke garanterer 100 procent sikkrehed ved dataoverførelser via internettet.Det betyder, at der kan være risikofor, at andre uberittigtg tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
2. FROELUNDWEBSHOP.DK INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
* Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
* Når du besøger Frolundwebshop.dk. indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre og foretage målrettet markedsføring.
* Når du køber et produkt, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
* Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. samt oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret.
* Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet til at administrere tilmeldingen, til at tilbyde dig særlige fordele og til direkte markedsføring, herunder for at kunne informere dig om vores produkter og nye varer og til at give dig andre nyheder og informationer, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig.
* Skulle du ikke længere ønske at modtage nyhedsbrevet, kan du uden omkostninger henvende dig direkte til os, eller afmelde i ethvert tilsendt nyhedsbrev
Hvad er grundlaget for indsamlingen?
* Indsamlingen af oplysninger, som nævnt er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Froelundwebshop.dk Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud. Vi bruger din IP-adresse for at få din geografiske placering, også så vi kan indsamle de nævnte oplysninger, så vores aftale med dig bliver opfyldt.Vi indsamler kun de realavante oplysninger med dit sammentykke, Som du giver os ret til ved tilmelding af vores Nyhedsbrev.
* Hos Frolundwebshop.dk benytter vi os af cookies. Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en web server. En cookie er i store træk dit identifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge Frølund.dk shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.
* Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at gi den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.
* Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmærksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.
BRUG AF DATABEHANDLERE
* Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet Markedsføring, herunder til re-targeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
* En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.
* Frolundwebshop.dk anvender endvidere følgende leverandører i forbindelse med markedsføring og re-targeting: Price Runner,Google Adwords, Facebook, Addwish, Sleeknote, Youtube, Instagram og Mailchimp.
DINE RETTIGHEDER
* Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
* Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Frølund.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.
* Retten til berigtigelse
* Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
* Retten til sletning
* I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores nyhedsbrev. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
* Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
* Retten til dataportabilitet
* Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:
• at du køber et produkt af os
• at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering
Retten til indsigelse
* Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf.
* Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine person-oplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring,
* Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
* Retten til at tilbagekalde samtykke
* Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.
* Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på Frlund@mail.dk
* Retten til at klage
* Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
SLETNING AF PERSONDATA
* Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon), og så længe vi har din tilladelse.
For at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen gemmer vi ordrehistorik i 7 år fra udgangen af regnskabsåret eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.
Vi benytter en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse betroede partnere behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi kræver, at alle tredjeparter har de optimale tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af personhenførbare data og at de har en databehandleraftale.
* Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring fx pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.
SIKKERHED
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
* Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
KONTAKTOPLYSNINGER
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
Frølund
Nørregade 11
7800 Skive
Mail: Frlund@mail.dk
ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
*Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Frølund.dk under handelsbetingelser og persondatapolitik rubrikken.
*Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Froelundwebshop.dk og dine personoplysninger kan blive slettet.
OPDATERET D 24/5 -18